home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Programma
  Vrienden van Akku
  Historie eetcafe
  Bestuur
  Nieuws
  Culturele Agenda Lochem
  Contact
  Links
  
  
 
AKKU Publieksprijs 2012
Op donderdag 21 juni 2012 is in het Lochemse restaurant Mondani de AKKU-Publieksprijs uitgereikt. De Publieksprijs wordt jaarlijks door de Stichting AKKU Lochem uitgereikt aan een persoon, vereniging of instelling die zich zichtbaar heeft ingezet voor het welzijn van ouderen in de gemeente Lochem. De bedoeling van de prijs is tweeledig. Enerzijds natuurlijk een beloning voor de inzet van de winnaar, maar anderzijds ook het stimuleren van welzijnsbevorderende activiteiten voor ouderen in Lochem.

Wethouder mevrouw Wilma Heesen reikte de Publieksprijs 2012 uit aan twee vrijwilligers van de afdeling Lochem van de Nationale Vereniging De Zonnebloem: Dini Ruesink en Annie Spiegelenberg, beiden uit Lochem.

Vrijwilligers van De Zonnebloem bezoeken zieken, mensen met een beperking en ouderen. Dini Ruesink zorgt al jarenlang voor een passende ‘koppeling’ tussen vrijwilligers en degenen die worden bezocht.

Annie Spiegelenberg organiseert al sinds jaar en dag voor de doelgroep uitstapjes en vakanties, zowel met de bus als met de Zonnebloemboot.

De wethouder prees hen voor hun langjarige inzet voor Lochemse mensen met een fysieke beperking en Lochemse ouderen. De beide dames ontvingen de aan de AKKU-Publieksprijs verbonden oorkonde.

« terug
 

    Akku is blij met haar sponsoren:  
Voor al uw websites en internettoepassingen
AKKU-Lochem is lid van Zorgbelang Gelderland en van CO7 Lochem
website door SiteWork