home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Programma
  Vrienden van Akku
  Historie eetcafe
  Bestuur
  Nieuws
  Culturele Agenda Lochem
  Contact
  Links
  
  
 
Uitstapjes Vrienden van AKKU voorjaar/zomer/herfst 2013

Op zaterdag 18 mei gaan we genieten van onze jaarlijkse aspergemaaltijd op de museumboerderij aan de Nijkampsweg. U wordt daar om 16.30 u. verwacht. Bij goed weer drinken we buiten eerst een aperitief, als het te fris is doen we dat binnen. De kosten bedragen € 20,-  p.p. U kunt zich opgeven bij de coördinator van de Vrienden van AKKU, Henny Pol, telefoon 0573-256882, e-mail  henny@pol-kunnen.nl. Het banknummer van de Vrienden is 1980591.
Als u niet op eigen gelegenheid kunt komen, laat het ons dan even weten, dan regelen wij vervoer.

Op  donderdag 15 augustus vertrekken we om 9.30 u. vanaf restaurant Mondani naar Kunst- en Sierglasblazerij Martorell in Laren Gld. We beginnen met koffie en gebak. Daarna een demonstratie glasblazen, bezichtiging van glasblaaswerk en de mogelijkheid voor het kopen van een cadeautje. Vervolgens gaan we naar Almen voor de lunch bij 'De Nieuwe Aanleg' met aansluitend een boottocht met een kopje koffie/thee. We zijn rond 17.30 u. terug in Lochem. Kosten € 30,- p.p. U kunt zich opgeven bij de coördinator van de Vrienden van AKKU, Henny Pol, telefoon 0573-256882, e-mail  henny@pol-kunnen.nl. Het banknummer van de Vrienden is 1980591. 

Op donderdag 31 oktober gaan we met de Vrienden onze jaarlijkse herfsttocht maken. Het wordt een mooie rit onderbroken door een lunch in  het park  CactusOase in Ruurlo.
Hier kunnen we dan tegelijkertijd genieten van honderden verschillende cactussen en vogels en van een prachtig woestijnlandschap.
Over het vertrektijdstip et cetera volgt nog nadere informatie.
Als u mee wil gaan, geef u dan zo spoedig mogelijk op maar in ieder geval vóór 24 oktober bij Henny Pol: telefonisch: 0573-256882 of per e-mail:  henny@pol-kunnen.nl. Geef svp ook even aan of u dieetwensen hebt en of u een rollator of rolstoel meeneemt.
De kosten bedragen € 20, alles inbegrepen. Graag dit bedrag vóór 24 oktober overmaken op  bankrekeningnummer 67.20.89.602 t.n.v. M.N. Commandeur of contant voldoen tijdens het Eetcafé.

 « terug
 

    Akku is blij met haar sponsoren:  
Voor al uw websites en internettoepassingen
AKKU-Lochem is lid van Zorgbelang Gelderland en van CO7 Lochem
website door SiteWork