home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Programma
  Vrienden van Akku
  Historie eetcafe
  Bestuur
  Nieuws
  Culturele Agenda Lochem
  Contact
  Links
  
  
 
WILA, Lochemse topindustrie!
WILA met een geschiedenis van meer dan 80 jaar en gevestigd aan de Goorseweg in Lochem, ontwikkelt en produceert wereldwijd high-end kantpersklemsystemen en 
-gereedschappen voor kantpersbouwers en -gebruikers. Het doel is het voortdurend (verder) ontwikkelen en vervolgens produceren van deze gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verhogen. Om dit te kunnen realiseren werkt WILA  wereldwijd samen met de belangrijkste kantpersbouwers. Daardoor kan het bedrijf continu investeren in de nieuwste buigtechnologieën. Het eindresultaat komt tot uiting in de hoogwaardige producten van het bedrijf. Deze kwaliteit is terug te vinden in alle facetten van de organisatie. Zo wordt er volop geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling (R&D), moderne productieprocessen en dienstverlening. Daarnaast beschikt WILA over een hypermodern machinepark, onderscheidt het bedrijf zich mede door een hoge automatiseringsgraad en maakt het op grote schaal gebruik gemaakt van geavanceerde robotica. 
Ap Enderink, tot voor kort manager verkoop en marketing bij dit opmerkelijke Lochemse bedrijf, geeft u een boeiend kijkje in de geschiedenis en het hier en nu van WILA.  


« terug
 

    Akku is blij met haar sponsoren:  
Voor al uw websites en internettoepassingen
AKKU-Lochem is lid van Zorgbelang Gelderland en van CO7 Lochem
website door SiteWork