home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Programma
  Vrienden van Akku
  Historie eetcafe
  Bestuur
  Nieuws
  Culturele Agenda Lochem
  Contact
  Links
  
  
 
Jaren die druppelend versmelten

Wie wordt er niet lyrisch als het gaat om mooie jeugd- en vakantieherinneringen? Evengoed word je op andere momenten ontroerd door het verleden. Sommige gebeurtenissen zijn in je geheugen muurvast verankerd – andere zijn er bijna uit verdwenen of vervlogen. Herinneringen voeren je terug naar een ver of nabij verleden, maar leiden ze je soms ook niet om de tuin? Herinneringen kunnen je op een roze wolk parkeren, maar je ook laten verdwalen in minder aangename momenten van het verleden. En soms zijn ze er gelukkig gewoon niet meer… Kortom: menige herinnering versmelt druppelend. 

Poëzie is een heel geschikt genre om het verleden in woorden te zetten, te bezingen, te bekritiseren, kortom, te herinneren. 

Zo kort na de Poëzieweek 2016 haalt Dick Beltman herinneringen uit het verleden terug naar het heden. Dat doet hij met teksten, met gedachten, met gedichten, met beelden en met muziek. Door die elementen met elkaar te verbinden laat hij u delen in zijn (persoonlijke) keuzes. En wellicht wordt het voor u een feest der herkenning.« terug
 

    Akku is blij met haar sponsoren:  
Voor al uw websites en internettoepassingen
AKKU-Lochem is lid van Zorgbelang Gelderland en van CO7 Lochem
website door SiteWork